Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya VRAM növelése?

Videókártya VRAM növelése?

Figyelt kérdés
Adott egy Gigabyte GTX 560 Ti 1GB-os kártya. Azt szeretném kérdezni hogy lehet e adni hozzá a rendszer memóriából? Minimális (kb 256 mb) -ra gondolok, mivel a GTA IV nem engedi maxra rakni textúra beállításokat, pedig ameddig engedi (1050 a 988 mb-ból) még így is (Multiban 60-70FPS) akadás mentesen megy. Ja, és ha lehet, hogyan?

2012. ápr. 5. 18:54
 1/8 Panda Péter ***** válasza:
74%
nem, nem lehet. de még ha lehetne, akkor sem lenne épp szuper ötlet, mert a rendszermemória sávszélessége általában jóval kisebb, mint a VGA-n lévő memóriájé.
2012. ápr. 5. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Nem is lenne értelme, mert valami brutálisan kicsi sávszélességen tudna hozzá kapcsolódni.
2012. ápr. 5. 19:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem. Csak gondoltam rákérdezek. Azért köszi a válaszokat!
2012. ápr. 5. 19:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja, és egyébként nem lehet "átvágni" valahogy a játékot? Hogy fel tudjam rakni maxra.
2012. ápr. 5. 19:07
 5/8 Panda Péter ***** válasza:
nem hinném hogy a látványbeli minőségjavulás megérné a brutális lassulást.
2012. ápr. 5. 19:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát jó, mind egy. Köszi :)
2012. ápr. 5. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Van valami switch, amivel ha futtatod, akkor azt állítasz be neki, amit akarsz. De nem tudom, mi keress rá.
2012. ápr. 5. 19:36
 8/8 anonim válasza:
biosban lehet hozzáállítani a rendszermemóriából, annyit amennyit akarsz
2012. ápr. 7. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!