Megéri ezt a videokártyát lecserélni?
Erről: [link]
Nvidia Gainward 9800GT 512MB "Green Edition"
Erre: [link]
Nvidia Gainward GeForce GT520 2048MB
Leginkább játékhoz kellene,és a 9800gt már nem támogatja a DirectX 11-et meg már néha a videokártyára hivatkozva leáll pár nagyobb teljesítményű játék.
Megéri erre lecserélni vagy inkább valami mást?
Ha elég lesz meg...
Ha esetleg "távolabbra" tervezel megéri valami erősebbet venned persze csak ha futja a keret (nem igazán tudom hogy esetleg mik lehetnek erősebbek) én a mostanit ami nekem van lehet lecserélném (amúgy meg akiknek futja a keret azok van hogy évente cserélnek)
Nem, nem éri meg, mivel a GT520 köszönő viszonyba sincs a 9800Gt-vel.
"9800gt már nem támogatja a DirectX 11"
Azon kívül hogy teljesen el vagy a DX10-el is, a GT 520-al se tudnád kihasználni, HTPC kártyát ne vegyél játékra.
"(nem igazán tudom hogy esetleg mik lehetnek erősebbek)"
Minél nem is?
Ha a GT 520-ra értetted ezt akkor ajánlom kissé pásztázd át a piacot, de ez ugyan úgy érvényes ha a 9800Gt-re értetted volna is.
Amúgy kérdező ahogy 2. és 3. írta is nem érdemes, gondlom a VRAM zavart be(no meg a DX11), de az nem nagyon árul el semmit se egy kártyáról.
Ha már csináltam ide egy kérdést akkor megkérdezem, hogy miért lehet az hogy a Minecraft gta4 stb. sőt még néha a windows 7 is néha lefagy? Félpercig nem lehet semmit se csinálni aztán minden jó.Gépem:4gb kingston DD3 memória
nvidia 9800gt vidikártya
gigabyte alaplap
Windows 7 Ultimate 64bit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!