Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HELP! HELP! Mitől csinálja...

HELP! HELP! Mitől csinálja ezt a gép?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Aktív igénybevétel mellett használom a gépet immár 2. éve, ugyan azt, semmit nem változtattam benne. Ma mikor bekapcsoltam, bejött a Windows, de egyszer csak randomra leállt a gép, jó mondom áramszünet nincs, nem tudom miért volt, vártam vele 10 percet majd újra bekapcsoltam. Ám nem jutott el a windows betöltőképernyőjéig, mert előtte lekapcsolt a gép megint. Megint vártam 10 percet, de már kezdett idegesíteni, majd mikor megint bekapcsoltam, már a Gigabyte logó után (az alaplapom márkája) rögtön leállt a gép. 1 hete takarítottam, kicsit volt csak poros, rendesen karban van tartva, szóval nem értem mi a problémája.
2012. ápr. 5. 10:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Döglött tápegységnek tűnik első ránézésre. Kérj kölcsön egy másikat, és próbáld meg vele.
2012. ápr. 5. 10:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Én is arra gondoltam először, de a közelben nincs olyan táp ami elbírná a gépet, rendelek egy újat mert azt amúgy is újítani akartam, túl hangos volt.

Melyik jobb? (a rendszert mindkettő elbírja, most 460w-os van) Ja és újítani szeretnék egy Radeon 6870-et, azt is nézzétek kérlek hogy ahhoz melyik jobb:

[link]

vagy

[link]

2012. ápr. 5. 10:35
 3/10 Jenci ***** válasza:

[link]

A másik kettőt felejtsd el,ha jót akarsz!

2012. ápr. 5. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ez sokkal jobb

2012. ápr. 5. 10:46
 5/10 anonim ***** válasza:

3-asnak és 4-esnek igaza van, szemetet ne vegyél.

Ha még hangos is volt az előző táp, akkor meg főleg gyanús, hogy az utolsókat rúgta már.

2012. ápr. 5. 10:48
 6/10 A kérdező kommentje:
500W-os elviszi a 6870-et?
2012. ápr. 5. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Rossz a kérdés. Szemét 500W-osra 10 éves gépet se bíznék rá, minőségiből meg akár kisebb is elviheti, bár nem érdemes centizni.
2012. ápr. 5. 10:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor tételezzük fel megveszem az FSP tápot, akkor az elviszi még 3 évig a 6870-et? Konkrétan XFX 6870-re gondoltam
2012. ápr. 5. 10:56
 9/10 Jenci ***** válasza:
Akármelyiket veszed is,biztosan elég 3 évig.
2012. ápr. 5. 11:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben, megrendeltem az FSP-t. Köszönöm mindenkinek, zöldek természetesen mentek
2012. ápr. 5. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!