Szerintetek megéri megrendelni?
az most nem számít csak azt kérdeztem hogymegbízzak e ebben ésm egrendeljem-e és megkapom-e ennyi pénzért és hibátlan állapotban ???
amúgy
intel pentium 4 630 tudom majd cserélem
n power 500watt
240gb samsung hdd
4gb ddr3 1333mhz ram kingston
Úgyis futárnak fizetsz. Tehát mikor megjön a futár, szépen megnézed, hogy azt hozták-e amit megrendeltél, gyorsan kinyitod és megnézed h. minden benne van-e meg nem törött.
Ha hiányosság van vagy mást küldtek közlöd a futárral és nem veszed át, és nem is kell fizetni.
A garancia a kérdés inkább, hogy ha elromlik vagy valami baj van vele, akkor neked kerül-e pénzbe, hogy elküld hozzájuk vagy kifizetik ők.
Ezt a céget nem ismerem, de máshonnan vásároltam már netről.
"Úgyis futárnak fizetsz. Tehát mikor megjön a futár, szépen megnézed, hogy azt hozták-e amit megrendeltél, gyorsan kinyitod és megnézed h. minden benne van-e meg nem törött. "
Az meg csak úgy megy, hogy még át sem vetted de kibonthatod...
Egyébként az ipon a legmegbízhatóbb és az árak sem magasak
Így van, odadja a kezedbe megmondod neki h. várjon ellenőrzöd, kibontod és megnézed. Pont így megy, így tettem hétfőn is.
Az iponnal én meg pont most szívtam meg. Elbaltázták nagyon garanciázást, összekevertek valakivel és megbeszélés nélkül leküldtek egy csere terméket, ami gagyibb volt mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!