Laptop billentyűzet gondok. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Anyukám megpróbálta letakarítani a billentyűzetet,lefujta tisztítószerrel,leporolta és azóta furcsán reagálnak A gombok. lenyomáskor egy másik gombbal is funkcióbA lép.
PL:
space=capslock
b=5
enter=Ó
n=6
s=y
2012. ápr. 2. 23:31
1/5 anonim válasza:
Miután pár keresetlen szóval megköszönted anyukád segítségét, kapcsold ki a gépet, áramtalanitsd le, és bízz benne, hogy holnapra elpárolog belőle, amit belefújt.
2/5 anonim válasza:
Egy kis tisztítószer került a billentyűzet alá. Ha van garancia akkor próbáljátok meg bevinni, ha nincs akkor kb 16.000ért lehet venni
3/5 A kérdező kommentje:
annyi sikerem lett azóta, hogy néha már helyesen müködik, de igyis még visszatérő probléma.
2012. ápr. 2. 23:45
4/5 anonim válasza:
Szerintem erre nem terjed ki a garancia, mert ez nem éppen nevezhető rendeltetés szerű használatba vételnek.
Árulnak direkt erre a célra sépci folyadékot, azzal nem lenne gond.
De ne legyen igazam, egy próbát megér.
Egyszer én is "megöntöztem" málnaszörppel a PC-m billentyűzetét, kb 10 gomb meghalt rajta, másnapra alapos szárítás után 7-8 életre kelt, de a többi azóta is halott.
Szerintem teljesen a tied sem fog helyre jönni, és egy új valóban nem olcsó.
5/5 Gugu Gabor válasza:
gondolom nem véletlenül van laptopod de egy olcsóbb áthidaló megoldás lehet egy usb-s hagyományos bilentyűzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!