Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az normális hogy FX 6100 as...

Az normális hogy FX 6100 as proci nem hajt ki egy HD 6970 es vga-t?

Figyelt kérdés

Van egy FX 6100 as procim, és egy Flashelt HD 6970 esem, 8GB DDR3 1600 ramokkal és alaplap meg : ASRock 970 Extreme3

(táp lehet ez is fontos ide: Chieftec CTB 650S 85+) és 500GB merevlemez 16MB buffer 7200RPM.. Na az lenne ezzel a gond hogy nemrég raktam rá a windows 7 Ati ultimate x64 verziót és szerettem volna játszani a GTA 4 el ... GTA4 et eredetiben megvettem és felraktam az 1.7 patchot is és valamiért nagyon szaggat közbe ha maxra húzom a grafikát..Minden drivert frissitettem a gépen..És az a fura hogy amikor a GTA 4 ben leesik az FPS kb 16 ra akkor azt irja hogy a VGA csak 55% on dolgozik.. mi lehet a gond , nem elég a 6 magos 3,9 GHZ-s proci a vga nak ez a játék alatt?

KÉRLEK SEGITSETEK MERT NAGYON RÉGÓTA SZERETNÉK A GTA4 EL JÁTSZANI ÉS ELÉG SOKAT ÁLDOZTAM A GÉPRE ÉS MÉGSE KAPTAM MEG A KIVÁNT TELJESITMÉNYT A GTA4 ALATT .. más játéknál nem volt gondom csak ennél

2012. ápr. 2. 18:28
1 2
 11/13 anonim válasza:
Próbáld ki egy másik Windows 7-el. Én például a Professional X64-et használom, mert az Ultimate tele van mindenféle felesleges cuccal. Ha tehetném inkább a Home Premium-ot használnám, de azzal nem működik az XP Mode. Szóval próbálj ki egy másik verziót. Esetleg próbálj ki egy újabb verziójú VGA driver-t, vagy ha a legújabb van akkor pedig egy régebbit. Egyébként ha jól tudom a GTA 4 nem használja mind a 6 magot, max 4-et tud használni. Ha ezek sem jönnek be akkor passz.
2012. ápr. 3. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Hello Pinti100 xD lapartman vagyok :D
2012. máj. 29. 20:05
 13/13 anonim ***** válasza:
miaz hogy kisebb játékélmányt nyujt a pc? ezt nem értem, de mindegy. kinek a konzol jön be, kinek a pc, mindkettő mellett van pro és kontra is, fölösleges arrol vitázni, hogy "melyik a jobb", mert egyik se jobb a másiknál. de ez off topic
2012. jún. 27. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!