Hogy kellene ezt a neont bekötni a gépembe?
Figyelt kérdés
Hello! Valaki, aki jártas valamilyen szinten az elektronikában, tudna segíteni hogy ezt a neont milyen úton módon tudnám rákötni a tápomra? csak 2 kábele van ( + - ) , és nem tudom hogy azt hogy lehetne rákötni a tápra. Pls help :) Itt a neon : [link] 2012. ápr. 1. 09:49
1/6 anonim válasza:
Üdv :)
ez pofon egyszerű ,csak nézd meg hogy hány voltos a neon
a SÁRGA +12v a két FEKETE a - a PIROS a +5v
:)
2/6 anonim válasza:
most néztem 12 volt
akkor +12v bekötése sárga vezeték re a piros vezetéket
- test bekötése valamelyik feketére
és kész:)
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Még azért más válaszát is meg szeretném hallgatni, nincs kedvem elfüstöltetni a tápomat :D
2012. ápr. 1. 09:57
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Oh értem :) és milyen módon lehetne a 2 kábelt a táp kábelére erősíteni? :S nem szeretném azért szétvágni az egyik kábelt :)
2012. ápr. 1. 10:06
6/6 anonim válasza:
lehet kapni olyan kábelt ami úgy van megcsinálva hogy rátudod csatlakoztatni a kábelt vágás nélkül
ezt bármelyik pc s boltba megkapod
vagy veszel egy y tápkábelt és az egyik oldalát megvágod összekötöd , leszigeteled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!