Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SOS! Hova lett a RAM-om!?

SOS! Hova lett a RAM-om!?

Figyelt kérdés

Nem vészes de mégis nagyon érdekelne hogy hova tünt el 4GB (4096MB) RAM-ból 2MB? most csak 4094-et ír a Feladatkezelő!

Gépem:

Alaplap:ASUS M5A78L LE (nem tartalmaz integrált vga-t!!)

CPU: ATHLON X3 455

VGA: HD 6750 512 MB DDR 5 (2048MB Hypermemory)

Op rendszer pedig 64 BITES!!! WIN7 Home Premium!! mégis hova tünt az a 2 MB ram???

itt egy kép is róla a feladatkezelőből!: [link]

köszi a helpet! :)

2012. márc. 31. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

feladatkezelő? na, akkor megvan a ramod, nyugi :)

de ha biztos akarsz lenni a dologban, töltsd le ezt, ez sokmindent elárul a gépedről:

[link]

2012. márc. 31. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
win7 home premium tudtommal nem képes kezelni 4 gigánál több ramot Vagy a beszerelésnél szutrál el valamit vagy nem tudom mi lehet. De nézzél utána hogy az alaplapod maximum mennyit tud kezelni. Elvileg kellene kezelnie de nem tudom így látatlanba. Egyébként használj win 7 ultimate verziot 64 eset persze az tuti kezelni fogja mert nekem kezeli és nem új alaplapom van
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
amúgy meg nem tud eltűnni
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
második akkora baromságot írt, mint az egész univerzum. minden 64 bites tud kezelni 4 gigánál többet, attól függetlenül, hogy home, pro, vagy ultimate. és nem számít, hogy milyen régi az alaplap, mert biztos nem 4094-et tud kezelni, amelyik meg támogat 64 bitet, az mindenképp többet tud. beszerelésnél meg kb. annyit lehet elszúrni, hogy szétbarmolja a slotot, vagy eltöri a kártyát, de akkor egyáltalán nem működne a RAM.
2012. márc. 31. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:

közben megvan! :D

sztem itt van,egy kép is: [link] (HARDVEREK SZÁMÁRA FENNTARTVA EZ VAN ODA IRVA A 2MB MELLÉ!

EZ MOST MIT JELENT?

amugy meg az alaplap max 4*4 gb össz 16gb tud kezelni!

win7 home premium meg kétlem hogy össz 4gb-t tudna! :D

2012. márc. 31. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

De bizony én is jártam így.Fél évig néztem a helyét aztán ujjra raktam az oprendszert és láss csodát visszajött.Mai napig is rejtély maradt számora.

Az előző kollégának meg csak annyit hogy 64-es oprendszer kezel 4 Gb feletti ramot semmi köze a felszereltséghez(home-pro-ultimate)

2012. márc. 31. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:
38%

Nehogy már 2 MB akkora gond legyen 4 GB esetén...

Amúgy esetleg a BISO-t nézd meg, lehet a videokártyának van még adva 2 MB.

Vagy simán csak a Win lefoglalta és kész.

2012. márc. 31. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!