Mért csak telepről megy a laptop?
Figyelt kérdés
netezés közbe arra lettem figyelmes hogy elő ugrik a telep kis ikonja jelezvén hogy 10% van hátra, pedig be volt dugva.ki vettem az aksit és a laptopot át dugtam egy másik aljzatba,de semmi.meg se nyikkan mi lehet a gond? (van áram) köszönöm a válaszokat.2012. márc. 31. 14:22
1/7 2xSü válasza:
Tippek:
- Megsérült a töltő vezetéke, csatlakozója.
- Maga a töltő hibásodott meg.
- A laptop csatlakozója sérült meg, esetleg a töltés szabályozó elektronika.
Ha van rá lehetőség érdemes kipróbálni egy másik kompatibilis!!! töltővel. Ha azzal megy, akkor a töltőd lehet rossz, azt relatíve könnyebb pótolni. Ha azzal sem megy, akkor a laptopot szervízbe érdemes küldeni.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ.gondolom én az aksival semmi gond mivel az csak tette a dolgát.lemerült mert nem kapott áramot,pedig az van.értetlenül álok a dolog előtt.
2012. márc. 31. 14:49
3/7 A kérdező kommentje:
megjegyzem :aksiról még megy a laptop,amíg le nem merül teljesen.
2012. márc. 31. 14:52
4/7 A kérdező kommentje:
SOS :/
2012. márc. 31. 14:53
5/7 2xSü válasza:
Igen. Az aksival valószínű semmi baj nincs, ezért nem is írtam.
Szerintem ennél bővebb választ nem nagyon fogsz kapni. Sajnos ez hardveres probléma.
6/7 2xSü válasza:
(Esetleg ellenőrizd a csatlakozásokat, a kábelt.)
7/7 A kérdező kommentje:
OK.KÖSZI CSÁ
2012. márc. 31. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!