Egy pentium d 2x3400-as cpu ki tud hajtani egy geeforce g210 vga-t? 1 gigás ddr3-as pcie a vga. Milyen játékokat kellene ennek így bírnia? 3 gb ramom van hozzá.
Akkor már csak azt nem értem hogyha irodai kártya akkor miért 1 gigás ? Csak hogy könnyebben el lehessen adni ?
Egyébként crysis elfutott vele 1024-ben. De nem igazán volt szép. Le kellett húznom mindent hogy ne akadozzon. Az a gáz hogy nem vagyok egy nagy gamer. De még egy cs 1.6 se megy vele normálisan 1024x768-ban. Néha lehet érezni hogy kevés az fps olyan mintha egy pillanatra akadna.
Veszek majd egy rendes gépet, ezt meg eladom. Sajnos kicsit behúztak vele. Tanulópénz volt:)
Ez a pentium d szériás proci is elég gyenge.
Nem néztem eléggé utána amikor megvettem.
Később néztem meg, és ezer éves.
Erősebb a régi gépem:D
"Akkor már csak azt nem értem hogyha irodai kártya akkor miért 1 gigás ? Csak hogy könnyebben el lehessen adni ? "
Pontosan, eltaláltad. Marketing. Sok ember abban a tévhitben él, hogy a videokártya teljesítménye ettől függ, de ez nem igaz. Ennek ellenére megveszik. Soha az életben nem tudja kihasználni, még a felét sem.
Tudom hogy nem ettől függ.
ddr5-ös jobb lett volna, meg valami ismertebb név amivel játszani is szoktak. Csak az volt a baj hogy muter gépe bedöglött, és egyfolytában az én gépemen lógott. Úgy volt hogy vesz magának valami gépet, aztán ez a gép lett belőle.
Én meg gondoltam cserélek vele, mert csak nagyobb a vga még ha kicsit noname is. hát kb ugyanolyan gagyi mint ami a másik gépemben volt. (asus eah3450) De abban a gépben legalább értelmesebb volt a proci. Csak 2x2.4 ghz, de jóval újabb, és gyorsabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!