Intel Core i5 vagy i7?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy vegyek egy i5-ös gépet és jobb alaplapot, meg VGA-t, vagy vegyek egy i7-es processzort, és gyengébb VGA-t, és alkatrészeket??? (A gép video vágásra kell elsősorban...)2012. márc. 31. 09:46
2/9 anonim válasza:
Inkább i5 Meg jobb cuccok mert ha csak a proci nagyon jó az nem elég.... :)
3/9 anonim válasza:
Még szerencse hogy rengeteg i7 és i5 van, te meg pontos adatokat nem is mondtál...
5/9 anonim válasza:
Jelen esetben mi rosszat mondtam?
Én csak arra akartam felhívnia kérdező figyelmét hogy több típus van, csupán i5 és i7 jelzés szerint nem tud különbséget tenni különböző foglalatoknál.
6/9 A kérdező kommentje:
i5 2500K, i7 2600K
2012. ápr. 6. 14:46
7/9 anonim válasza:
i7 jóval erősebb, de i5 és egy jobb VGA többet számít.
8/9 anonim válasza:
Hát azért túlzás hogy jóval, ez inkább felhasználás terület kérdése. Amúgy használsz olyan programokat is ahova kell a grafikus teljesítmény, vagy inkább CPU-ra támaszkodókat?
9/9 A kérdező kommentje:
nem játszok... a videó vágás pedig teljesen cpu függő...
2012. jún. 25. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!