Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vagy asztali?

Laptop vagy asztali?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 15:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Grat hozzá:)
2009. aug. 28. 09:46
 12/17 anonim válasza:
53%
Nekem asztalim van de szeretnlk egy laptopot!
2009. szept. 4. 17:53
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
Válasz Nekem asztalim van de szeretnlk egy laptopot!
2009. szept. 4. 18:01
 14/17 anonim válasza:
nekem eloszor asztalim volt hogy szokjam meg meg minden es vegre kaptam egy laptopot is es inkabb azt hasznalom mert nah fokepp netezesre hasz es filmnezesre a monitorom meg 16:9 avagy mar HD szoval nem csak gepen lehet filmet nezni mondjuk en nem birom amikor egy monitor el van nyujtva h hosszab es alacsonyabb deh a laptoppnal szeretem en inkabb a laptpra szavazok mert a laptop kepes arra mint egy asztali nah persze fugg h mit is veszel net- v notebookot mert az se mind1 es persze h milyen a laptop is
2010. júl. 16. 17:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálam a laptop a nyerő.A 21. századi számítógép nálam egyértelműen ezt jelenti.Az asztali az egy egész asztalt elfoglaló elavult koncepció, szerintem legalábbis.Egyetlen előnye hogy olcsó,jól lehet bővíteni. De csak játékfüggőknek éri meg igazán. De arra meg szerintem jobb konzol. Laptop viszont kicsi, ami a lényeg,hogy hordozható- mobil!! nálam ez a legfontosabb,és amire egy normál felhasználó vágyik,azt tudja is rendesen,ma már minden igényt kielégítő a tudásuk ezeknek,különösebb bővítés szükségtelen ha nem legujabb játék a cél.Én vonaton például filmeket szoktam nézni a netbookomon, nagyon jól eltelik vele az idő,zenét hallgatni is kiváló, szövegírásra,netezésre is remek egy hotspot közelében. És játékok is mennek vele egész jól, pl. Flatout 2-t még a netbookom is simán viszi. Nagy asztali meg túl helyhezkötött, nem szeretem az olyan nagyon egyhelyben végzett dolgokat. Nekem ez a véleményem.
2010. okt. 5. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Minek fizessen 1 olyan ember rengeteg pénzt notebookért akinek nem fontos a hordozhatóság?Csak azért mert pilanatnyilag az a trendi?
2011. jún. 10. 17:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó,egyetértek :) Nekem is asztalim van:)
2011. jún. 10. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!