Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek róla?

Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Asus RO51BX 75-ért! 10" -os, 320 GB, memória 2GB?
2012. márc. 30. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen van nekünk is, gyári Win7 Starter oprendszerrel és 1GB memóriával volt 70k az ára (a memória viszonylag olcsón bővíthető). Nem olyan rossz kütyű, de a kis C-50-es APU-t meg lehet azért fogni (sajnos a vinzóbb E-350 vagy E-450-es nagy testvérek jóval drágábbak). Az aksi csak 3 cellás, így nem bír olyan nagyon sokat (2-3 óra), de maga a gép külleme, billentyűzete nem rossz. A régi netbookunkhoz képest sokkale erősebb, kiváltképpen a garfikai teljesítmény. A 320GB-s HDD mérete kellemes (nálunk ez ~100/200GB méretre volt particionálva), de nem túl gyors...a rendszerfelállás kissé lassú. A RAM-t szeretném 2GB-ra bővíteni, úgy talán valamivel gördülékenyebb lesz a használata, de azért nem egy sebességbajnok a csöppség. Nálunk a két nagy gép mellé még elmegy, külföldön azért jó hasznát vettem (skype, facebook, levelezés, fényképek és videók lementése SD kártyáról).

Csináltam rajta néhány tesztet is :)

WinRAR benchmark: 346KB/s

Cinebench 11.5: 0,38pts

SuperPi 1M: 76sec (1 maggal)

Everest CPU Queen: 3104

3DMark 06 (1024x600): 1856 (650/882/633)

A Win7 élményindex szerint a CPU a leggyengébb láncszem 2,8 ponttal.

:)

2012. márc. 30. 10:19
 2/2 cipi8 ***** válasza:

A processor a gyenge azért áll fel ilyen nehezen! A vezérlőpultban a Minialkalmazásokban ha bekapcsolod a processor és memória figyelő alkalmazást szerintem látni fogod hogy a proci eléggé sokszor 100%-on jár! Ez azt jelenti hogy nem igazán erős a procid!

Nálam az egyik gépen ami nem egy mai darabon így nézett ki az élményindex:

Memória DDR1 1Gb + 256 Mb --- 4,1

Winyó 250 GB WD + 80 Seagate B --- 5,1

VGA nVidia G.F 8400 GS 256 Mb --- 4,8

Proci I. Pentium 4 2GHz 512 kb Cache --- 2,8

Lényeg a lényeg hogy nekem még kevesebb memóriával is szerintem türhető pontokat kaptam, de a gyenge procim miatt lepontoztak 2,8-ra!

Eszméletlen lassan ment sokszor és még egy vírusirtó sem volt fent vagy egy AVC vagy egyéb háttérben futó progi!

2012. márc. 30. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!