Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meghalt a vinyóm? Esetleg az...

Meghalt a vinyóm? Esetleg az IDE kábel rossz?

Figyelt kérdés
Következő a problémám,bekapcsoltam ma a gépem minden oké,nem ismerte fel a DVD írót kikapcsoltam,megigazítottam a kábelt(IDE)ami az alaplapból megy a vinyóba és a DVD íróba,ezután bekapcsolom a gépet minden okéé...addig elment a win 7 h windows 7 indítása...percekig ez marad..semmi újra indítottam ugyan ez,majd megigazítottam újra a kábelt elindul már ezt sem adta be csak ahol indulna a win fekete háttér jobb sarokban egy kis nyíl szerű dolog villog majd kiír a gép valami olyat,hogy Bott and select proger boot device or insert boot in selected boot device vagy valami ilyesmi,most mi a probléma a gépemmel?
2012. márc. 29. 20:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
idáig semmi baj nem volt,nem kellett érte kábelt se mozgatni most erre megmozgatom és annyi :(
2012. márc. 29. 21:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Amugy igen,ajánlani akartam hogy próbáld ki egy másik vinyóval,de azzal ugyis jó lesz.Elég sokmindenbe a vinyó a hibás,nekem pl már annyira gyenge volt a kondíció,hogy be be kapcsolt,de csak csökkentett módba,az xp betöltése után csak feketeség jött... Én hülye kicseréltem a videókártyát is,mert hogy biztosan az halt meg....közbe meg az a rohadt vinyó baszakodott velem...
2012. márc. 29. 21:34
 13/16 A kérdező kommentje:
de ma pl kirpóbáltam haverom (40 gigás :/ ) vinyóját..azt meg nem ismerte fel..de akkor majd mástól kérek..de ha mégse az a rossz akkor mi lehet...alaplap?:S
2012. márc. 29. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Alaplapig ne menj el,próbáld meg egy új vinyóval,aztán ha fenn áll a hiba továbra is,akkor utána egy új IDE kábelt szerezzél,ha megint nem lenne jó,akkor áttérhetsz az alaplapra :) De 80% a leírtak alapján hogy a vinyód a rosz,15%-ot adok az IDE kábelnek,a maradék 5% meg megy alaplapra :)
2012. márc. 29. 21:40
 15/16 A kérdező kommentje:
köszii :))
2012. márc. 29. 21:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Szívessen :)
2012. márc. 29. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!