Szerintetek milyen erős alábbi konfiguráció?
A gép a specifikációja:
Processzor:Intel Core i5-2500k Sandy Bridge, 3,1GHz, 4mag, 6MB cache,
3.4GHz turbo frekvencia, szorzótár mentes proci
alaplap: ASUS P8H61-M LE/USB3 rev 3.0: new B3 revision
memória: 8GB Kingston DDR3 1333MHz dual channel
winchester: 2TB Seagate Barracuda LP 64MB cache SATA-3/6G
grafika: nVidia GeForce GTX 560 1GB DDR5
Szerintetek mennyire erős gép ez? Jól futtatná a mai modern nagy gépigényű játékokat? Én elsősorban egyébként repülőgép szimulátorozásra használnám, aminek nagy a gépigénye!
válaszokat előre is köszönöm!
Pedig én olvastam nem egy tesztet a GTX560-ról, és a legtöbb helyen kiváló teljesítményéről adnak számot!
Ha az utólsó mondatok megtekintitek, az alapján is...:
Jelenleg a GeForce 9800 GT a legnépszerűbb játékos videokártya, és ez érthető is. 2008-ban jelent meg számos egyedülálló megoldással, később az ára is kedvezőbb lett. Bár a kártya már bizonyította erejét, a mai játékpiac egészen más, mint 3 évvel ezelőtt volt. A mai piacot az új technológiák megjelenése (pl.: nVIDIA 3D Vision, Surround, PhysX), valamint a HD játékfuttatás iránti igény jellemzi. Az nVIDIA GeForce GTX 560 egy kiváló teljesítménnyel és kedvező árral rendelkező videokártya, amely maximálisan megfelel ezeknek az elvárásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!