Külső merevlemezből belső?
Van egy WD element külső vinyóm, ami a kis dobozában elég magas hőfokokat produkál (50 fok körülit).
Van némi szektorhibája is, amit én szintén a nagyobb melegedés rovására írok. (Esetenként 60 fok felé is ment)
Szerintetek, ha szétszedem a cuccot, és a benne lévő lemezt beteszem a gépházba, akkor ő is "beáll" majd egy 35-40 fok körülre?
A lemez egyébként egy WD Caviar Green 1,5TB-s hdd. Garanciáztatással nem akarok tökölni, mert nincsenek vele jó tapasztalataim, és azt a 1,5 TB adatot nem is tudom átmenteni máshova egyelőre.
Szerintetek bejátszható ez az ötlet a hosszabb élettartam céljából?
esetleg érdekelne hogy egy alap Caviar Green milyen hőfokon működik.
Nyugodtan beteheted belülre.
Nekem egy WD Elements 2TB-s külső winyóm volt,de nagyon meleedett 38C volt az átlag,de terhelés alatt sokszor 50C körüli volt az érték.
Gondoltam 1-et és szédszedtem,majd betettem a házba.átlag 28C-t mérek,terhelés alatt sem megy 30-32 fölé.Nameg kb. 5x olyan gyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!