Egy hangfalnal az RMS ero szamit?
Egyébként az rms és társai a parasztvakítás kategóriába esnek. Ami a legfontosabb, az a terhelhetőség. Aranyszabályként általában azt a formulát szokás alkalmazni, hogy a hangszórónak minimum duplaakkora teljesítményűnek kell lennie, mint az erősítő, amire rákötöd. Esetleg még a zenei teljesítmény lehet mérvadó, de ez meg kábé a terhelhetőség duplája szokott lenni.
Ez így kicsit para... Mert a tescoban a hifik tudnak "5000W"-ot is néha... Na most, ha a tescoba 5000 wattot úgy szélnek eresztenének had szóljon... kb lepotyognának a cuccok a polcokról... Szóval amire a tescoban az van írva, hogy 5000 watt, az valóságban max 40w.
Biztos sokat segítene az utánam szólóknak, ha esetleg belinkelnéd, hogy miről is van szó valójában.
Amúgy a 200/400-as hangszórónál a 200-at kell nézni, és a 400/800-nál a 400-at. Vagy nem tudom hogy mondjam...
Hat pl ha egy ilyet vennek!Illetve 2 dbot!
Ez jo lenne?Es akkor ennel a 400at kell nezni ugye?
Es jol szolna?
Koszi a valaszokat!:))
Amugy nem tudjatok hogy az az Ibiza milyen marka?Minosegi?Meg lehet bizni benne?
Szóval ez nem igazán otthoni zenehallgatásra való... Ha van valami klubbhelyiség, vagy kisebb kocsma, ahol szoktátok rúgni neki, oda jó...
Az ibiza meg egy semmitmondó név. Sose láttam/halottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!