Növelhető a PC gyorsasága?
Figyelt kérdés
Azzal ha belül kitakarítom? sok port szedtem le a ventilátorról, innen-onnan. Ettől valamivel gyorsabb lehet?2012. márc. 27. 11:39
1/5 anonim válasza:
Igen gyorsabb és egy Cclenear nevü rendszer tisztító val is :)
2/5 anonim válasza:
A WindowsDoctor ingyen letölthető program, van benne rendszeroptimalizáló, rendszergyorsító funkció.
A takarítás az is kell, de az a túlmelegedés ellen jó.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. márc. 27. 12:26
4/5 anonim válasza:
optimális hőmérsékleten tudja tartani a hardvereket...így lehet hogy mérhető egy kis gyorsulás de sztem nem érezhető...
5/5 anonim válasza:
Régóta használom a Revo Uninstallert. Az eszközök/aut. indításkezelőben be lehet állítani, hogy melyik programok fussanak a háttérben. Lényegesen gyorsabb a gépem, mióta használom. Az összes pipát kiszedtem, csak az utorrentet hagytam bekapcsolva. Természetesen attól az összes programot tudod használni, de csak addig fut, amíg ténylegesen használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!