Melyik típusú videókártyát érdemes venni? ATI vagy nVidia? Meg szeretném ha leírnátok nektek milyen van (kettőspont kilenc)
Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 19:34
1/6 anonim válasza:
Attól függ milyen kategória... most az ati erősebb alsó-közép kategóriaába. Az én gépembe 2 db HD3870 van és teszi a dolgát :)
2/6 anonim válasza:
nekem egy gainward 9800GT Golden Sample-em van. 45-50k körül mozog, teszi a dolgát elég szépen
3/6 anonim válasza:
Ezzel megkaptad! Mind a két táborból 1-1 szereplő, gyakorlatilag egyformák manapság. Attól függ mire kell, mennyi pénz van rá, a használni kívánt program melyik gyártóval van támogatási szerződésben.....
4/6 anonim válasza:
msi 4850 oc
760/2450 stabil
voltmoddal 830+
5/6 ceri válasza:
Ati 4670 van, DX 10.1 támogatás kb. 16-18 az ára. Több mint fél éve vettem akkor 22 volt az ára. megy vele minden gond nélkül. A GTA 4 kicsit szaggat, de az a proci miatt van (AMD x2 4400).
Most az ATI 4770-et venném, simán veri a GF 9800 legjobbjait is. DX 10.1-et támogat ez is ami a jövőben még több előnyt jelent. Az ára kb. 26 ezer.
Mostanság mindenképp ATI-t érdemes venni. Ár/teljesítményük jobb, sokkal nagyobb a választék. Ellentétben az utóbbi évekkel- a játékgyártók inkább az ATI-ra optimalizálják a játékokat.
6/6 A kérdező kommentje:
Én egy ATI 4850-re gondoltam, remélem majd meg teszi:)
2009. jún. 16. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!