Acer vagy az Asus laptopokat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Word, Excel stb feladatokhoz kéne a gép, plusz internetezés, e-mailezés. Ezekhez keresek egy gépet, és ebben a 2 márkában gondolkodom jelenleg. Melyiket ajánlanátok? Más márkákkal kapcsolatban is mondhattok infót, nyitott vagyok azokra is:)
2012. márc. 26. 19:58
1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg ez a laptop jó lenne szerintetek? Az oprendszer megjelölésénél mit jelent az h freeDOS? A videókari nem túl ratyi?:/
2012. márc. 26. 20:02
2/8 anonim válasza:
Azok alapján amikre akarod használni nem kell 100ezer fölé menni.
3/8 anonim válasza:
Szia nekem volt már Asus notebookom (k5ij), nekem nem jött be, sok probléma volt vele illetve amiből készítik az sem a legjobb minőség.
Acer-ről nem tudok véleményt mondani.
Én egy olcsóbb lenovo thinkpadot ajánlok. A fent leírt dolgokat mind bőségesen kielégíti, és szöget is üthetsz vele a falba.
Valami ilyesmi: [link]
4/8 anonim válasza:
Szia! Egyik sem ajánlott, mert az Asus laptopokat ha valami bajuk van, csehországba viszik szervizelni, és kifizettetik veled a szállítást. Az Acer meg 1 év garit ad a gépre, ami szintén nem igazán jó.
5/8 anonim válasza:
Az hogy Acer vagy Asus tök mind1 az a lényeg milyen proci ram vinyó videókártya... Az h acer vagy asus az csak a háza. :)))
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Asus lett, kaptam rá 5 év garanciát. Végül inkább olyna gépet választottam, amit nem kell 2 év múlva lecserélni, mert elavul stb. És mivel már jártam úgy h a videókari elszállt, ami persze integrált volt, ezért most olyat vettem ami nem az.
2012. márc. 29. 09:16
7/8 anonim válasza:
igazam van az előttem szólóknak az a lényeg hogy a proci amd legyen meg ilyenek
8/8 anonim válasza:
kedves kérdező vállassz olyan laptopot amiben nem intel pentium proci van mert az galyra megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!