Melyikkel lenne több minimum FPS-em?
Az i3 nem játékra való.
Ha egy i5 vagy i7 lenne odaírva aztmondanám, hogy intel.
De a két szereplő közül egyértelműen a Bulldozer barátunk :)
Pontosan nem ugyanannyi, de hasonló :)
Találtam egy tesztet:
Illetve eg ipon tesztet:
Ez alapján az i3-ast tartják a jobbnak, és még fogyasztásra is kevesebb, én is talán azt mondanám, de összességében sztem mindkettő jó kis processzor, az mondjuk tény hogy a Sandy Bridge processzorokat nehezen fogja meg az AMD, és a Bulldozerek sem lettek akkora ászok mint várták, de legalább árban kedvezőek.
Ha találsz jó teszteket, az alapján el tudod dönteni melyik jobb és melyik nem, mert két nagyon hasonló teljesítményű processzorról van szó, és ahogy látom itt elindult az Intel vs AMD fanklub vita.
Az is hülyeség hogy az i3 nem játékra való, tényleg teszteket kell nézni és az alapján lehet dönteni hogy melyik a jobb, a tesztek alapján az i3 felé húz a mérleg még mindig, de valójában egyik processzorral sem jársz rosszul.
Játékra sztem bulldozer... A játékok szeretik a fizikai 4 magot, főleg a bf3, az i3 HT-je hiába fasza, játékra jobb AMD-t venni.
Bár akkora felbontáson szerintem nem jön ki annyira a különbség, full hd-n már inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!