Valamilyen olcsó de jó gépet nem tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
szóval olyat hogy azért az újabb játékok minimumon menjenek el.A mostani gépem bedöglött és vmiért (Kékhalál :( ) nem tudok már játszani és nem tudom mit tegyek. SÜRGÖS PLS!2012. márc. 25. 18:55
3/9 anonim válasza:
Te most komolyan gondoltad? A winf@s besz@rt és ezért új gépet akarsz venni? Minek? Telepítd újra a géped
4/9 anonim válasza:
Csak simán újra kéne telepíteni az op. rendszert:D Nem kell ezért új gépet venni.
5/9 A kérdező kommentje:
Már újra feltettem mükszik de játékok nem én meg a játékokért vagyok fenn a gépen! 100 ezerig mehet az ár de 80 ezer körüli jobb lenne... ha nem is megy el minden játék legalább crysis 1 et minimumon egy ilyesmi kaliberüt.2008 as szintet érje el :)
2012. márc. 25. 20:22
6/9 anonim válasza:
Merevlemez kell? Ha van, akkor milyen csatlakozású?
7/9 anonim válasza:
De várj, mi nem működik a játékokkal? Feltetted az összes drivert?
8/9 A kérdező kommentje:
ja
feltettem
de végmiért m
2012. márc. 26. 16:29
9/9 A kérdező kommentje:
de vmiért nem mükszik azt írja hogy nem tudja elinditani
2012. márc. 26. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!