Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » új gépnél kell hallani hogy a...

új gépnél kell hallani hogy a ramok dolgoznak?

Figyelt kérdés
Most raktam össze egy új gépet és hallom töltésnél ahogyan dolgozik a ram. Ez probléma ,vagy új gép esetén elhanyagolható? Másik kérdésem,hogy ha ide-s vinyót használok sata átalakítóval az valóban lassítja a gépet? Csak mert valahogyan lassúnak tünik a vindows betöltése 1napos a gép amd phenom 2 x4 955BE 3,2-es am3+ proci, 2x4gb 1600mhz ddr3 dualba csatlakoztatva ram, egyenlőre ide-s 40gb-os maxtor vinyó sata átalakítóval.
2012. márc. 25. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:

:DD

Nem lehet hallani a ramokat. A vinyót hallhatod :)

Igen, az idés vinyó lassú, hiába az átalakító, a sebessége nem változik, szükség esetén persze használható, de jobban járnál egy sata hdd-vel.

2012. márc. 25. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:

A RAM-ban semmi sem mozog, azt nem hallhatod.

A vinyót hallod szerintem is.

2012. márc. 25. 14:02
 3/3 A kérdező kommentje:
értem. amúgy sata vinyóó lesz később csak gyűjtök rá :) . Akkor hallom amikor a piros visszajelző led villog .
2012. márc. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!