X32 és x64-es processzor között mi a különbség?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, már x86-os is van. Az x64-esekhez nagyobb (erősebb)tápegység kell? Azt tudom, hogy az x64-eseken nem futnak olyan jól a játékok, programok (hibát ír ki), mint az x32-eseken.2012. márc. 24. 19:54
1/5 anonim válasza:
a x86-os ugyanaz, mint a x32-es...
Nem kell hozzá nagyobb, tápegység...
Ugyanolyan jól futnak a játékok, esetleg 1-2 nem fut...
2/5 anonim válasza:
Jajajjaajjjj.... Fogalomzavar. Nincs olyan, hogy X32. Nem tudom, honnan szedted. Van X86, ami egy 32 bites architektúra, és van ennek az AMD által fejlesztett kiterjesztése, az X86-64, röviden, X64, ami egy 32 helyett 64 bites regisztereket alkalmazó architektúra. Egy ideje ilyet gyárt az Intel is.
3/5 anonim válasza:
"Azt tudom, hogy az x64-eseken nem futnak olyan jól a játékok, programok (hibát ír ki), mint az x32-eseken."
Ez meg szimplán csak hülyeség, pont ugyanúgy fut minden.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem 32 bites processzorom van. XP, DDR SDram, S754 alaplap. Lehet, hogy még ez a régi fajta.
2012. márc. 24. 20:39
5/5 anonim válasza:
Eléggé régi. 10 éve nem gyártanak 32 bites procit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!