Az jó ha dual core azaz dupla processzorom van?
Hogy miért jó? Szerinted 1 vagy 2 kőműves épít fel gyorsabban egy házat? Na, éppen azért.
Manapság egyébként ez a minimum, a 4 magosak is nagyon elterjedtek már, és már vannak 6 és 8 magosak is.
Az hogy dual core az nem azt jelenti hogy két processzorod van, hanem azt hogy a processzorod két magos. Az a különbség az egymagos és a kétmagos között hogy az egymagosban egy mag van, a kétmagosban kettő darab mag van. Vannak nyolc magos procik is, abban nyolc mag van. Az x után következő szám mindig azt jelenti, hogy hány magos a proci. Pl.: x2=két mag, x3=három mag, x4=négy mag. Remélem segítettem.
Amúgy a két magos ma már nem nagyon elég a játékok futtatásához, de ha csak netezésre használod akkor bőven megfelel.
mpeti1996:
Amúgy a két magos ma már nem nagyon elég a játékok futtatásához,
Te ezt honnan veszed ?
Nekem is két magos de még nem volt olyan játék amivel nem tudtam volna játszani.
És a mostaniakra is értem , új játékok.
Éppen gta4-et telepítek zsír :D
Ja a dualos procik már kezdenek kifutni sajna :/ (legalább is szerintem) pedig jó cuccok voltak azok és még jók is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!