Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az jó ha dual core azaz dupla...

Gergő321 kérdése:

Az jó ha dual core azaz dupla processzorom van?

Figyelt kérdés
Mi a különbség a dupla és a sima procik között? Amugy egy(amd athlon 64 x2 5000+ dual core processorm van) ez is dupla?
2012. márc. 22. 21:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Jo. Leesett hogy hülyeséget írtam. A dual core azt jelenti 2 magos.
2012. márc. 22. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogy miért jó? Szerinted 1 vagy 2 kőműves épít fel gyorsabban egy házat? Na, éppen azért.

Manapság egyébként ez a minimum, a 4 magosak is nagyon elterjedtek már, és már vannak 6 és 8 magosak is.

2012. márc. 22. 21:26
 3/7 mpeti1996 ***** válasza:

Az hogy dual core az nem azt jelenti hogy két processzorod van, hanem azt hogy a processzorod két magos. Az a különbség az egymagos és a kétmagos között hogy az egymagosban egy mag van, a kétmagosban kettő darab mag van. Vannak nyolc magos procik is, abban nyolc mag van. Az x után következő szám mindig azt jelenti, hogy hány magos a proci. Pl.: x2=két mag, x3=három mag, x4=négy mag. Remélem segítettem.

Amúgy a két magos ma már nem nagyon elég a játékok futtatásához, de ha csak netezésre használod akkor bőven megfelel.

2012. márc. 22. 21:28
 4/7 A kérdező kommentje:
A gta 4 et még viszi. És ez a lényeg xD. Köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 22. 21:41
 5/7 A kérdező kommentje:
És lenne még egy kérdésem: a 64 és az 5000+ az mit takar? Köszönöm.
2012. márc. 22. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:

mpeti1996:

Amúgy a két magos ma már nem nagyon elég a játékok futtatásához,

Te ezt honnan veszed ?

Nekem is két magos de még nem volt olyan játék amivel nem tudtam volna játszani.

És a mostaniakra is értem , új játékok.

2012. márc. 22. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Éppen gta4-et telepítek zsír :D

Ja a dualos procik már kezdenek kifutni sajna :/ (legalább is szerintem) pedig jó cuccok voltak azok és még jók is ;)

2012. márc. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!