Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy Asus DRW-2014S1 dvd...

Van egy Asus DRW-2014S1 dvd íróm. Nem tudok vele dvd-t írni, csak cd-t. Mi lehet a baj? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyébként a cd-t is csak úgy tudom megírni, hogy program nélkül, úgy hogy másolom a fáljokat a cd-re és utána visszamegyek a sajátgépbe és jobb klikk a meghajtóra és klikk "fáljok a cd-re írása" menüpontra. És előjön egy varázsló és csak azzal tudom megírni, de dvd nem tudok sehogyan. A nero meg egyszerüen nem ismeri fel, vele se cd, se dvd. Próbáltam dvd-r-r dvd+r-t, de egyik se jött össze.

Viszont dvd filmeket meg lejátszik.

Mi lehet a baj? Mit csináljak???

2009. jún. 13. 16:35
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nem nincs virtuális meghajtóm
2009. jún. 13. 16:56
 12/25 anonim ***** válasza:

Másik dvd iroval müködött minden?

de ha ugy van megadom privibe a msn cimemet

talán többet tudok segiteni

:)

de várj egy kicsit hátha más rajtam kivül többet tud hozzászolni vagy is megtalálja a megoldás kulcsát .

:)

(nekem is volt hasonló gondom néroval de még a 4 .*** szériával akkort lg dvd irom volt és nem akarta felismerni hogy iró .de egy pach segitett)

2009. jún. 13. 16:57
 13/25 A kérdező kommentje:
A hátulján a jumperelés az számít?
2009. jún. 13. 16:57
 14/25 anonim ***** válasza:
ha a jumperelés rossz akkort nem olvassa be a cd ket ill dvd ket
2009. jún. 13. 16:58
 15/25 A kérdező kommentje:
korábban nem volt dvd írom, hanem egy külső cd íróm volt az működött de kb 1 hete azt csinálta min most az asus, hogy a nero nem ismerte fel
2009. jún. 13. 16:59
 16/25 anonim ***** válasza:

néron álicsad be a cd vagy dvd iro választását

mert az is lehet hogy még mindig a külsöt lássa

vagy a virtuálisat :)

2009. jún. 13. 17:02
 17/25 A kérdező kommentje:
de nem engedi mert csak az internet modemem van ott (hogy mér azt nem tudom) és mást meg nem enged kiválasztin mert ott sincs, tehát ott a "legördülő sáv" és csak a modem van ott
2009. jún. 13. 17:04
 18/25 anonim ***** válasza:

A néro progid csak a internet modemet lássa ?

ez furcsa

de probáld letörölni a nérot és ujra fel installálni :)

2009. jún. 13. 17:06
 19/25 A kérdező kommentje:
már próbáltam de semmi :S
2009. jún. 13. 17:08
 20/25 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az asus honlapjárol ehhez való firmware-t, de mikor kétszer rákattintok, akkor ezt írja ki: no mached devices
2009. jún. 13. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!