minden nV fan ilyen sötét? :D remélem nem...
megsúgom, a DX11.1 van "előre beleépítve" mivel az is majd csak a Win8-cal érkezik.
a DX12-ről még specifikációk sincsenek (legalábbis nekünk usereknek nincs info róla), nemhogy hardver.
nyilván a kisebb chip és az egyszerűbb NYÁK miatt olcsóbb gyártani.
OFF asszem a kérdésnél felmerült egy ANTI-PandaPéter rajongó is (margitocska?) mert érdekes módon a(z utolsót leszámítva) tökre informatív és elfogulatlan válaszaim le lettek pontozva, az abszolút-nem-képben-lévő kolléga semmitmondó válaszai meg "felpontozva" OFF vége
"amúgy érdekes megfigyelni az nV fanok tobzódását a topikokban, rég volt már ennyi örömködnivalójuk ;]"
Hát a Kepler/Maxwell topikba is van néhány nagyon "fun" eset. A GTX680 teszthez írni se mertem, ott is van ilyen?
nV fan barátunk meg szerintem már direkt csinálja, mivel nem hiszem hogy valaki ténylegesen ilyen hülye.
a kepler topikban valamelyik nap majdnem megköveztek, mert megkérdőjeleztem az nV stratégiáját. meg persze ment az AMD fikázása ezerrel. mindegy, én azt mondom, most örüljenek sikernek, mert ha eljön az APU-k ideje, olyan lemaradásuk lesz az AMD-től (az intellel egyetemben) hogy kulloghatnak egy ideig, mire behozzák.
a hírtopik meg a szokásos "színvonalú". várják az árversenyt :) LOL :D
Néhány napja én is felvetettem az árversenyt, de egyik házigazda(nem tudom lehet e írni a nevét, bár nem mondok én "semmit" róla, bár a semmi van mint tudjuk) le is vezette előre miért is nem lesz.
Amúgy a teszt topikjába a 20-as válaszig jutottam, bár a sráccal szívesen vitáztam volna miért nincs igaza.
ui: Úristen, ennyi erővel tényleg leírhattam volna a nevét is :)
Amúgy Alex szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!