Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit szóltok ehhez a konfgihoz?

Mit szóltok ehhez a konfgihoz?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy ez így korrekt? Stimmel minden? Vagy van amiből van jobb hasonló áron?

Válaszokat előre is köszönöm!

[link]

2012. márc. 22. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ssd böl legalább 64gb nem árt

windows 7 30gb ot eszik kb.

szóval programoknak marad töbi

de ha van rá és kel a gyors ssd töb programnak akor jól jöhet

2012. márc. 22. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja de Ssd ken 20% (10%) szabad terület kell mindég legaláb (ha particionálnad akor particionként (persze ez merevlemezekre is igaz de ssd knél nagyon fontos)
2012. márc. 22. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

"De ahhoz PCIE 3.0 szükséges, az pedig nincs ebben az alaplapban,nem? Ahhoz milyen alaplap kéne?"

A mostani tökéletes, az a PCI-e x16 3.0 egy hatalmas nagy parasztvakítás.

"Illetve 6970 erősebb, mint a 7870"

Mifelénk kb egál( [link] és mivel ez eléggé új kártya, így későbbi driverekkel ugorhat egy nagyobbat.

"7870 alaplapodba de nem kell az szerintem bár kevesebet fogyasztana"

Jövő képesebb az új ficsőrök miatt, jobb fogyasztás, emellett nagyon jó hőmérsékleti adatok.

2012. márc. 22. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Ja az SSD-ből a V+ 200 jól szerepel(csak is V+, a sima v 200 eléggé vacak), bár én most inkább egy bejáratottabbat vennék , mint pl Samu 830, Corsair force gt
2012. márc. 22. 15:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az előzőeket! Még 1 kérdés lenne, a számítógépházról mi a véleményetek? Azért választottam ezt, mert ebben kiélhetem a LED-es vágyaim, de kicsit fapadosnak tűnik, szerintetek?
2012. márc. 22. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!