Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem ad képet a gépem, processz...

Nem ad képet a gépem, processzort is jól raktam bele a memóriát is rácsatlakoztattam a tápot és a monitor kábelt bekapcsolom és nem indul. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

upsz.. na erre nem gondoltam.. 22-es csapdája :D bios reset, jumper, vagy elem ki/be, de alapból mennie kellene, ha nem nyúltál bele korábban, és azóta nem megy

nincs esetleg egy belevaló vidikártya?

memóriát igazgasd már meg, én már jártam így, hogy az volt a baja, persze akkor sincs kép, és elsőre azt hittem az integrált adta meg magát, de az egyik memó blokk volt a bűnös..

Mi a pontos történet? Miért szedted szét? Tutira jó volt még "tegnap"?

2012. márc. 21. 20:25
 12/17 A kérdező kommentje:
ma vettem alaplapot és a memóriát is,már többször is megigazítottam,sajnos egyenlőre nincs videokártyám biost nem tudom frissíteni nincs kép.az elem az alaplapba biztos hogy jó.
2012. márc. 21. 20:30
 13/17 anonim ***** válasza:
akkor lehet hibás a memória, ha van több, egyszerre csak egyet tegyél bele.. próbáld ki mindenhogy, "minden lukba", de egyszerre csak egyet, sztem az lesz
2012. márc. 21. 20:32
 14/17 anonim ***** válasza:
sípol mikor bekapcsolod?
2012. márc. 21. 20:32
 15/17 anonim ***** válasza:
ellenörizted a vinyót?
2012. márc. 21. 20:36
 16/17 A kérdező kommentje:
nem sípol mikor bekapcsolom,a wincseszter jó 1 hete használtam tökéletesen működöt.
2012. márc. 21. 23:21
 17/17 A kérdező kommentje:
és a satákat mindegy hogy hogy kötöm?vagy meg van határozva hogy a sata 1-re csak a dvd meghajtót lehet rá kötni
2012. márc. 21. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!