Ennyire gagyi a battlefield 3? Nekem ezen a konfigon Ultrán ment 30-60 fps el: Athlon II x2 255,2GB DDRII 800mhz, Ati HD4850 1gb GDDR3, Asrock n68c-s ucc lap. Akkor a witcher kettő mért microlaggol vagy röcög?
fogalmazunk ugy witcher 2 nagyon optimizálatlan
amugy witcher 1 és 2 közt látvanyban van különbség? linkelne valaki képeket róla (in game) játékbelit nem ilyen walpapers képeket...
Ja de persze ultrán hogy milyen.
ha minimumon is lagol witcher 2 neked akor sehogy...
"amugy witcher 1 és 2 közt látvanyban van különbség?"
Igen, elég nagy. Szvsz inkább nézz róluk egy gameplayt!
Witcher 2 nagyon szép, de más a hangulata mint az első résznak. Én mondjuk így is nagyon élveztem. Párom is játszik vele és ahogy nézem még közepes garfon is jól néz ki nála (Athlon II X3, 4GB RAM és HD5750 1GB karival szintén 1680x1050-ben).
A Bf3 ügyben meg nem azért mondanám, hogy nem Ultra a beállítás, mert nem elég nagy a felbontás, hanem mert HD4850-nel nem lehet minden opciót bekapcsolni (ügye a DX11 effekteket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!