Be tudom kötni az internetet másik helységbe, másik gépre is? Elosztóval lehetne?
A padláson jön be az internetkábel és fut le a mostani géphez, a kérdésem az lenne, hogy fent valamilyen elosztóval, le tudom e vezetni, hogyha megjön az új gép egy másik helységbe is, hogy ott is legyen net? Tudom, hogy lassabb lesz, de ez nem baj.
Előre is köszike!
az addig ok h routert javasoltok, de akkor legalább ne a kábeles verziókat...tele lesz a lakás kábellel, ha nem elég ügyes az ember...én a wifire esküszöm, bár azt nem árt jelszóval levédeni...különben a pofátlan szomszédok is a mi netünket csórják :
viszont egyéb nem routeres útról nem hallottam még eddig :S
persze, lehet wifis routert is venni(sőt, én is ajánlom az ilyen eszköz beszerzését), de az asztali gépeket, ha lehet, akkor vezetékkel kéne az internetre kötni
a routerbe azt a kábelt kösd be ami a jelenlegi gépedben van, asszem a router mellé adnak egy 1-2 méteres kábelt, evvel tudod a jelenlegi gépedet a hálózatra kötni, a másik géphez, ha lehet kábelt érdemes venni, de ha körülményes a kábal elvezetése, akkor ilyen usb-s wifiadapter beszerzése javallott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!