Van különbség ha hdmi kábellel megy?
Figyelt kérdés
Adott egy 24" FULL HD led monitor, és egy gtx285 ös vga. Van különbség képminőségileg vagy akár másban, ha a vga kábel helyett hdmi kábellel kötöm őket össze? Köszi2012. márc. 17. 21:56
1/5 anonim válasza:
A hdmi full hd-s felbontású képet tud átvinni, a vga kisebbet, de már nem tudom, pontosan milyen. A hdmi jobb :)
2/5 Jenci válasza:
A VGA is átviszi a Full HD felbontást.
A képminőség sokkal jobb lesz,mivel nem analóg,hanem digitális jelként fog továbbítódi a kép.Egyébként a DVI is ugyanilyen jó.
3/5 anonim válasza:
+ a HDMI a hangot is viszi,csak engedélyezni kell és alapértelmezetté tenni.
4/5 anonim válasza:
Igen a VGA is visz full HD-t, csak épp nem támogat valami technológiát amiért nem lehet teljesen annak venni, csak ezzel kapcsolatba meg én vagyok úgy mint az első pontosan nem emlékszem mi is volt már :)
Amúgy a HDMI digitális, szebb, élesebb képet ad.
5/5 anonim válasza:
Tudnátok segíteni? Összekötöttük a PC-t a LEDTV-vel, kép van, de hang nincs. Hogy kell beállítani?
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!