Hogyan szereljem be ezt az USB-t?
Figyelt kérdés
A gépet még régebb vettük, de oldalra van 2 USB ami nincs bekötve... Az alaplap kézikönyvét nézegettem, de nem vagyok biztos benne, hogy hova s hogyan kell kössem? Kérlek segítsetek, hogyan kell ezt a 2 USB-Port-ot bekötni! Alaplap: sima Asus P4P800. Hálásan köszönöm!2012. márc. 16. 17:09
1/19 anonim válasza:
van az a kék kábel, azt oda jobbra tedd, pont oda, ahol most a hüvelykujjad van, igen oda, ezt meg ide középre...
mégis hogy gondoltad? mi majd így vakon megmondjuk? a leírásban világosan le van írva, hogy mit hogyan. hogy lehetsz ilyen szőke?
2/19 A kérdező kommentje:
Egészségedre válaszoló ;) Mivel járnak ide nálam jóval okosabbak is, ezért adtam meg az alaplap típusát, hogy valamelyik kedves válaszoló meg tudja mondani, hogy hova kell csatlakoztatni.
2012. márc. 16. 17:20
3/19 anonim válasza:
Hát, más is csak azt fogja tudni mondani, ami le van írva a kézikönyvben.
4/19 anonim válasza:
már bocs, de én is jóval okosabb vagyok nálad
7/19 A kérdező kommentje:
5.-nek köszönöm szépen! S ide mindegy, hogy milyen sorrendben csatlakoztatom a kábeleket? Mindegyik Port-hoz 4-4 kábel(Data-1,Data+1,VCC1,GND1 illetve 2). Ez mindegy?
2012. márc. 16. 17:42
8/19 anonim válasza:
na, épp ezért kéne megnézned a kézikönyvet
9/19 A kérdező kommentje:
A kézikönyvben a következő jelölések vannak:USB+5V,USB_P5-,USB_P5+,GND; ezért kérdeztem. Ezen hogy kell elmenni?
2012. márc. 16. 17:55
10/19 anonim válasza:
a kábelek végén a fekete csatlakozókon vannak jelölések, azzal kéne összehasonlítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!