Melyik konfig lenne jobb?
Nemreg tettem fel egy kerdest,hogy 120k bol a legjobb konfigot osszeallitsuk kozosen.
Ez ossze is jott.Egy amd-s konfig fx4100 al hd6850 nel stb.
Itt a kerdes:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Erre fel most bementem egy itthoni uzletbe(ahol gepeket raknak ossze keresre,es mondtam,hogy kene egy amd-s konfig es feloran keresztul hulledezett,hogy olyat ok nem raknak ossze es hogy az milyen szar.AZT mondta,ha amd-t veszek rosszul jarok,meg hogy nagyon sarok.
En tudom,hogy nincs igaza,de itt kozelebb lenne osszeraktani,mint megrendelni iponrol.
Gondoltam,hogy akkor egy inteles konfig osszerakasaban is a segitsegeteket kerem.
kb 120k bol kene egy inteles konfigot osszerakni.
Nemtudom,hogy az hogy amd-t nem szereti,az csak a procira vonatkozik-e,vagy a kartyakra is,mert akkor kiakadok.NA DE MIND1.
Szerintem ebbol a penzbol amdvel jobban jarnek.Az intell dragabb.
Koszi elore is.Egyalltalan nem ertek az intelekhez,kartyakhoz sem,procikhoz sem,alaplapokhoz sem,foglalatok pfffhuu.
ez hogy jön ide?
Athlon x4
az nem AMD FX 4100 !!!
szóval
de persze ugyse tudod amd t veni ugyhogy tárgytalan
de persze nem kell agódnod i3 miatt már irták itt vagy másik kérdésednél?
Ezt most akkor nem ertem:
Az Intel Core i3 2100 3.10GHz skkor jobb mint az AMD Phenom II X4 960T Black Edition 3.0GHz vagy rosszabb?
Koszi a valaszokat,sokat segiettek.
"Az Intel Core i3 2100 3.10GHz skkor jobb mint az AMD Phenom II X4 960T Black Edition 3.0GHz vagy rosszabb?"
Attól függ miben. Ami 1 vagy 2 magot használ ott az i3 2100 jobb, de ha egy program több magot is mint 2 és megfelelően skálázódik felfele ott a 960T.
Koszonom.Nekem pont az kell,hogy 1v.2 magnal teljesitsen.
Az i3 olcsobb is.Azt fogom valasztani egy 6850 melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!