Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom megnézni azt hogy...

Minden xD kérdése:

Hogy tudom megnézni azt hogy az alaplapom milyen fajta videókártyát és vinyót képes fogadni? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
alaplap típusa: MSI 865GM3-S (MS-7037). Pl. az aida64-be ami nekem van?
2012. márc. 16. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:

478 as alaplapba már nem kéne nyomkodni semit se hanem kikéne cserélni

ezel a lapal nem fogsz játszani még 2005 ös játékokat se nagyon nem hogy maiakat

olyan régi hogy az se csoda ha aida nem ismeri fel és neten se találsz sok infot

AGP s videokátya ha belemegy anak is örülhetsz és azt használtan max 5ezerért éri meg

merevlemez IDE mehet bele azt szintugy használtan éri meg amit találszv nem sürü már...

memória ha kel valószínülef ddr1 az pedig piszkosul drága

proci az a legnagyobb csoda ha "jót" inkáb használhatót tudsz hozá veni használtan

persze ha netán azok se lenének bene havan bene akor vigyáz rájuk mert nem igen lesz beléjük másik

amikor teheted vegyél egy korszerüb használt gépet 20ezer körül már szoktak 775 ös PCI-E s komplet gépeket is árulni

nem a legjob de etöl sokal jobb.

2012. márc. 16. 16:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Amugy ha nagyon akarod

mobilrack el lehet sata merevlemezt teni melé, bele

vagy ha pci slotba egy sata kártyát teszel

2012. márc. 16. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!