Mennyibe kerül kb. egy pc-s szaküzletben memória, alaplap és processzor beszerelési és telepítési költsége?
Figyelt kérdés
Élményeket, tapasztalatokat, de főleg árakat várok :D
és e 3 alkatrész beszerelési költsége a hagyományos gépre érvényes, tehát NEM laptopra....
2012. márc. 15. 13:39
1/3 anonim válasza:
2-3Ezer ft komplet öszeálitás szerintem
2/3 anonim válasza:
Telepítést viszont nem értem
van windows od?
nem mindenhol dobnak fel kalóz windows t vagy nem igazán jó föleg ha xp t dobnak rá...
nev adj Vista t
szóval telepítést nem értem ázért pluszba még töbet felszámolhatnak atól füg mit kell csinálniuk 5ezret kb.
de sokmindentöl füg ez
nincs ismerösöd aki ért hozá? 2 sör lene az ára vagy hasonló akor...
3/3 A kérdező kommentje:
sajnos nincsen aki ilyen szinten értene hozzá :(, és telepítés alatt meg az alaplap telepítését értem, mert nekem most van egy(elég régi) Gigabyte ga-k8nf-9 alaplapom, és ahhoz is van telepítő CD, amiről pl a hangot teszem fel... (eredeti CD-s win xp-t használok, ha esetleg fontos lenne)
2012. márc. 15. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!