Mi a véleményetek erről a laptopról?
Napi 10-12 óra működési időt kellene produkálnia, főleg programozásra, általános rendszergazdai feladatokra használnám.
Szerintetek megérné? Nem akarom megvenni hogy aztán 1 év alatt megsüljön benne valami.
Nagy ventilátoros laptophütöt veszel szépen hozá és gond letudva
5-10ezer forint kb. márkás
CoolerMaster vagy Thermaltake
még garancia is van rájuk
ha gépigényes dolgot használsz akor használod
viszont az baj hogy azt irod 11órát megy vagyis akor aksiról használod akor viszont aksiról mene a hütö is ami hát gondom elég sokat ehet (de nemhiszem nagy venitik lasan forognak)
fogsz használni cpu vga igényes progikat?
pl. Virtual Box és hasonlók virtual pc
konvertálás, tömörítés
3d programok
ha kiségényüeket használsz csak akor valószínüleg nem is fog kelen hütöse
van av Speccy program pl. kiirja höfokokat
ugy 50-60 nál töb nem kéne hogy legyen (cpu, vga)
amugy másik meg még ha aksiról is használod de gondolom asztalon nem? sima felületen
és "hüvös" (szobahömérsékleten 18-20fok) helyen
szóval enyi lene szerintem
Szerintem ezzel jobban járnál.2év gari+ erősebb proci, ami nem melegszik annyira, és erősebb VGA.Ez mind, 10 ezerrel több, én ezt választanám.
ASUS K43SJ VX732D(Intel Core i3 2330M / 4GB / 320GB / NVIDIA GeForce GT 520M --145 900 Ft
#3, 4 igen jók azok is pl.
bár üzemidöt nemtudom menyit birhatnak 10 12 órát?
mert akor joban járnál velük
Köszi a válaszokat!
Az üzemidőt nem aksis működésre értettem, hanem normál hálózatra. Csak előfordult már, hogy LCD monitorom halt meg hamar, mert nem bírta az állandó működést és egy laptopnál ez drágább mulatság lenne.
Amire használnám a mindennapi teendőkön kívül:
c++ programozás
webfejlesztés, vektorgrafika,
virtualbox( jó hogy írtátok, nem tudtam hogy ez nagy gépigényű) esetenként.
ui.: Köszönöm a másik két ajánlatot laptopra, jobban is tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!