Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb alaplap? az ár...

Melyik a jobb alaplap? az ár nem számit most 4000 ide vagy oda tök mindegy csak kiváncsi vagyok. Amugy egy közepes gamer gépbe lenne kb 4 maggal és 8gb rammal karöltve és egy ati radeon hd6750 1gb gddr5-el

Figyelt kérdés

[link]

[link]

a 4250 az milyen videókártya elmegy vagy nem jo

köszi

2012. márc. 14. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. márc. 14. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha az ár nem számít, akkor ilyet vegyél:

[link]

Ha beragadt a Shift gomb a billentyűzeteden, akkor alkohollal tisztítsd ki, vagy vegyél egy minőségit.

2012. márc. 14. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi ez a sok iponos reklámmaszlag?Nem is ez a legolcsóbb gondolok én erre [link] Ha reklámoztok tegyétek valahol máshol.

Kezd unalmas lenni hogy mindent innen linkeltek.

2012. márc. 14. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:

"Nem is ez a legolcsóbb gondolok én erre"

Az árgép árai vicc kategória, nagyon sok olyan bolt van ahol én nem vennék semmit, és általában ezek ára egy fokkal alacsonyabb is mint máshol.

Az meg egy dolog hogy iponról van linkelve, egy megbízható, és viszonylag olcsó oldal. Azzal meg gondlom nem mondok újat hogy attól hogy onnan linkelik nem kell még onnan is venni.

2012. márc. 14. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
A megbízhatóság rendben habár Dunát lehet rekeszteni az ilyen boltokkal az ár tényleg csak viszonylag.A termék az termék gyártó függő és nem bolt függő.Ha kellemetlen tapasztalataid vannak a netes áruházakkal ajánlok egy kis sétát szinte minden sarkon van már pc bolt.Értem hogy nem kell tőlük venni de ha megnézed mindenki őket linkeli tehát sikerült a reklám hadjáratuk.Én is a saját lovamat ajánlanám ha lenne.
2012. márc. 14. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Az igaz az iponnak mi ingyen marketingelünk lehet.

Amúgy félre értetted. Nekem nincs semmi bajom a webáruházakkal, csak az olyanokkal akik csesznek frissíteni, gondod van valamivel kb semmit se tesznek, és a legtöbb szuper olcsó hely ebbe a ketegba van, persze vannak kivételek. Amúgy inkább webáruház(de az megbízható legyen) mint egy pc-s bolt, mert amik ott vannak már szinte fáj, persze azoknál is van jó hely.

2012. márc. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!