Ez a kék halál mitől lehet?
Akkor csinálja ha egyszerű témáből aero témába váltok.
A windows már újra lett rakva eredetileg semmi baja nem volt és egyről a kettőre elkezdte ezt újra raktam de nem jó mi lehet a gond?
Légyszíves pár szóba írjátok le hogy új videokártya vagy driver hiba vagy mi a gond köszi.
TDR hiba, ha érdekel, mi az, akkor Google és Wikipédia segít. A problémát sok minden kiválthatja. Az első dolog, amit meg kéne próbálni, az a video driver frissítése.
Emellett nem ártana, ha megosztanád velünk, hogy milyen alaplapod és milyen videokártyád van. Úgy könnyebb találgatni.
driverből a legújabb
GeForce 8800 GT a kártrya lehet hogy új kell?
Két irányba lehet elindulni, talán mindkettőt kéne párhuzamosan.
1. Van az alaplapodhoz 1.30-as BIOS, ami az alap verzió óta második frissítés. Az "improve system stability" frissítésben akár ez is benne lehet. Érdemes frissíteni, általában megoldja az ilyen hibajelenséget.
2. A videokártyát se árt átvizsgálni. Megy-e rajta a hűtés, tiszta-e, jó-e a hőmérséklet stb.
Esetleg érdemes még kipróbálni a kártyát másik gépben, talán ad némi támpontot.
Hát a kártya hőmérséklete nem az igazi elég forró volt.
Ki probáltam volna az integráltal de az meg nem támogatja az aero témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!