Hogy lehet használni nyomtató wifi-jét?
Van a nyomtatómon wifi, és ugye rá is lehet csatlakozni meg minden, kijelzi a telefonom hogy csatlakozva de mikor pl. netre szeretnék felmenni ugyanazvan, mintha nem lenne wifi.. kinyomtattam 1 papírt a vezeték nélküli ugye ottvan hogy Háozat neve stb, de itt 1 kép a papírrol: [link]
Na és az a lényeg,hogy ugy szeretnék csatlakozni a nyomtató wifi-jére ,hogy a netet is tudjam használni rajta :) mint ha 1 sima wifire csatlakoznék.
jézus istenem, erre tintát pazarolni???
hozzá kellene kötni az ethernet hálózathoz, vagy USB-vel a számítógépre, és >>>>>>BETENNI A CD-t<<<<<<<<<<<, amit adtak hozzá.
Jól értem, hogy te most a nyomtatóra akarsz wifivel csatlakozni és azon netezni? :P Én meg mindjárt a kenyérpirítón akarok majd nyomtatni...
Te sügér, a nyomtatón a wifi csak arra való, hogy a meglévő wifi hálózatodra kapcsolódva vezeték nélkül tudj nyomtatni! Mellesleg ezerszer jobb USB-vel összekötni, mert a vezeték nélküli nyomtatással csak a baj lesz. Egyrészt mert a HP még mindig pocsék drivereket ír a nyomtatóihoz, másrészt mert a windows hálózati nyomtató kezelése csapnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!