Amikor bekapcsolom a gépet,5 percig tölt a bios. Mitől?
Figyelt kérdés
ma reggel fél7kor arra keltem, hogy édesanyám azzal keltett, hogy javítsam meg a gépet. (ezidáig semmi baj nem volt) és amikor ideültem, annyit láttam, hogy a normális post ( [link] így kelljen elinduljon, de nekem csak az alaplapig ment, és ez 10-20 restart után sem lett másképp. most hagytam a gépet, hátha csinál valamit, egy indításvarázslót dobott ki, és belépett, és utána kikapcsoltam, megint az alaplapig jutott el a post, és 5 perc múlva elindult a folyamat, mintha mi se történt volna. ötlet?2012. márc. 11. 12:00
1/2 anonim válasza:
az alaplapon található egy gomb elem vedd ki és úgy indítsd be a gépet, ha úgy sem jó akkor az elemnél van egy jumper és ott vissza tudod alapba állítani a bios-t
2/2 anonim válasza:
ha nem értenéd hogy akkor itt egy videó róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!