Szerintetek ez jó alaplap?
inkább munkához de azért mennyen el rajta néhány mai játék (pl. Need For Speed Shift2 unleashed)
proci: AMD Athlon II X3 455
táp: hkc usp-5550 550w
ram: 4gb (DDR2)
videókártya: VTX3D Radeon HD6670 2GB
Remélem ezzel eleget mondtam.
igen megvannak egy másik gépbe de annak elromlott a lapja.
az uj laptol pedig gyorsabb lesz meg erősebb mert ez olyan alaplap amine 128Mb integrált memóriája van és integrált videókártyája.
meg azért is kell mert 2 pci-e videókártya megy bele.
már van egy videókártya az 512Mb-os gainward de nem tudom milyen.
amit írtam videókártyát azt majd meg fogom venni valamikor.
vávávávává. kevered a szezont a fazonnal.
ad1: ha van dedikált videókártya a gépedben, akkor az integrált videókártya teljesítménye semmit nem számít, csak hybrid CF konfigurációk esetén, de az csak kevés kártyával működik, azok is belépőszintűek.
ad2: a crossfire nem éri meg az árát, FŐLEG nem az alsó kategóriában.
ad3: csak azonos típusú kártyákat tudsz összekötni crossfire-be.
ha van most bármilyen videókártyád, én azt tanácsolom valami olyan IGP nélküli lapot vegyél, ami támogatja az AM3+ procikat, hogy legalább fejleszteni tudd később a gépet.
ha nincs videókártyád, akkor is olyan IGP-s lapot keress, ami támogatja az AM3+-t.
Köszönöm szépen akkor keresek egy másik kártyát.
De nem veszek AM3+ os alaplapot mert azok elég drágák pláne a több vidi kártyások.
Mert ez az alaplap 15000Ft amíg egy ilyesmi am3+ van vagy 25-30 ezer.
Ez a vidikártya jobb?: Asus Radeon HD6670 1GB
csak mert nem akarok 25000Ft nál többet költeni vidikártyára.
Ezt az arukereso.hu-n láttam.
Bocsánat rossz a link.
Ezt akartam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!