Miért magasabb az fps full HD-ban mint normál felbontáson?
Délelőtt beújítottam egy HDTV-t és gondoltam rákötöm a gépet,megis történt és meglepve tapasztaltam hogy Rfactor RFT F1 2011-es móddal (India pálya a leg gép és vga igényesebb 24 autóval rajtnál) DirectX 9 en 1920x1080 60Hz en 30-32 körül volt az fps, mig eddig a kis monitoromon 1280x1024-en directx9en 60Hz-en MAX 28-30 körül volt! Beállitások változatlanok voltak mégis hogy lehet ez a minimális de számomra mégis meglepő fps növekedés?
És az az érdekes még benne hogy a játék alapból csak 1 magot használ és utánna jöttem rá hogy a HDTV-s teszt is igy ment, a kis monitoron meg mindig áttállitom az Affinitását a játéknak mind a 3 magra és igy még meglepőbb számomra az eredmény! (Utána mégegyszer lenyomtam egy kört mind két megjelenitön azonos beálltásokon és ugyanaz volt a végeredmény,nem nagyon értem hogy lehet!->Közben semmilyen program nem ment!)
Jöhet bármilyen vélemény,válasz,stb... Köszi!
Konfigom:
AMD Athlon II X3 3,3 GHz
Windows 7 SP1 64 Bit Home Premium
VTX3D HD 6750 DDR5 512 MB (2GB Hypermemory)
4GB DDR3 RAM
12.1-es AMD VISION ENGINE CONTROL CENTER van fent jelenleg a gépemen ha még ez számitana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!