Ezen a gépen futna a Windows 7?
Figyelt kérdés
Adata:
CPU: - AMD Sempron 2600+
VGA: - Asus En 210 silent 1GB 128Bit
Ram: - 1GB Kingston
Winchester: - Samsung 320 GB
Optikai meghajtó: - Samsung DVDRW (író, olvasó), Sony CDRW
Alaplap: -Asrock Sata II
Tápegység: - Codegen 300 W
Hangkártya: - Nvidia Nforce 5.1 (alaplapi)
Internetkártya: - Tenda L8139D
Ház: - Super Power
2012. márc. 10. 19:29
1/9 anonim válasza:
nem ajánlatos....
úgy belassulna agéped hogy pffff...
2/9 anonim válasza:
futna de játékok meg komolyabb programok futtatásánál megsínylené.
3/9 P.O.C. válasza:
Veszel még 1 GB RAM -ot. Valamint a kodegány tápodat a kukába vágod, és veszel helyette valami megbízhatót.
Utána mehet is felfele a Windows 7 ;)
4/9 anonim válasza:
Gyenge kis gép. talán elfutna rajt, de sok értelme nem lenne. Inkább XP-t tennék erre a gépre.
5/9 anonim válasza:
Egy win 7 home verzió elmenne rajta szépen.
6/9 anonim válasza:
nekem ilyenen van a win7 ultimate... :D kicsit lassú, de netezésre meg filmezésre tökéletes. + projektorra vannak kivetítve a filmek... :D
7/9 anonim válasza:
Nem futna, inkább csak sétálna. :)
Én a helyedben XP-t tennék rá.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De most is xp van rajta csak lehet hogy majd újra kell telepíteni és azért kérdeztem hogy futna-e rajta de akkor maradok az xp-nél.
2012. márc. 10. 19:48
9/9 anonim válasza:
hátha 3-4 hónapig tovább akarod használni akkor szerintem is maradj az xp nél a 7hez minimum 2giga ram fog kelleni hogy pl egy cod2 akadálymentesen fusson még xpnél elég az 1 giga is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!