Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A Minecraft laggol,a gépem adatai biztos elb0rják,XP-nél nem laggolt egyáltalán,de amikor átváltottam Windows Home Premiumra,most laggol,mi lehet a gond?(Csak a VGA kártyát tettem fel Win 7 telep0tésnél!)?
2012. márc. 10. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem hiper-szuper géped van, akkor Win7 alatt lassabb, mint XP alatt.
2012. márc. 10. 13:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát itt a gépem adatai:

-2GB RAM

-GeForce GT430

-egy magos proci

2012. márc. 10. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
2 GB memóriára nem érdemes Win7-et rakni, tetű lassú lesz, ahogy a példa is mutatja.
2012. márc. 10. 13:21
 4/8 A kérdező kommentje:
De pedig 32bit van rajta,meg úgy tudom win 7 32bithez annyi bőven elég,nem kevés picit az egy magos proci?
2012. márc. 10. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég gyengék a hardverek. A memória kevés, a VGA és a proci pedig régi és gyenge. Talán a Win7 Starter-t elbírná, de inkább rakj rá XP-t újra.
2012. márc. 10. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
A sebesség nem függ attól, h hány bites. A 64 bites oprendszer (64 bites procival) 3 GB-nál több memóriát is ki tud használni, a 32 bites pedig nem. A Win7-nek viszont 4 GB kell, h normálisan fusson (mellesleg ebből következik, h a 32 bites Win7-nek nincs túl sok értelme).
2012. márc. 10. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó. A válaszod második részével nem értek egyet, ugyan is a Win7 gyönyörűen tud futni, még 2GB RAM-on is, csak nem mindegy, hogy melyik verziót választja az ember.

Nekem 3GB RAM-on, Win7 Ultimate 32bit van, már elég rég óta, és eddig semmi baj nem volt.

Akinek persze nem kellenek az állandó frissítések, és újdonságok, csak az egyszerűség, az maradjon Home Premium-nál.

2012. márc. 10. 16:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Ám a kompi nem lassú csak a Minecraftnál,a többinél szépen fut,csak a Minecraftnál,nem tudjátok mi lehet a gond(COD4-et nyomom és ott egyáltalán nem laggol)!?
2012. márc. 10. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!