Melyik nyújt jobb teljesítményt? 6GB RAM megosztott videokarival vagy pedig 4GB RAM 1GB-os videokarival?
Jogooos :)
Inkább játék!
Szerintem is utóbbi! :)
Én is most keresek laptopot, szintén szeretnék rajta játszani is, és nincs pénzem 300k-s gamer notebookokra így én is alaposan megnézek mindent, hogy melyik a legideálisabb gép az igényeimhez és a pénztárcámhoz.
Nálam most ez a nyerő:
Ezen az oldalon a specifikáció alatt szépen lehet állítani a dolgokat, látható a gép alapból saját 4Gb Ram 1gb videokarival, de bővíthető 8gb-ig.
5000Ft -ért már 6Gb-ra ami bőven elég jó szerintem.
Ha megnézed operációs rendszer nélkül 6gb Ram-ra bővítve megkapható bruttó 140 ezerért. egy win7-el 170 körül.
A legjobb ajánlat szerintem jelenleg a piacon ilyen árkategóriában, főleg játék terén. Közelébe nincs a többi ennyi pénzért. :)
Találtam egy még jobb ajánlatot:
Ugyan az a proci és videokártya de 500 helyett 750Gb + alapból operációs rendszerrel kínálják.( Win7 )
8GB Ram-ra bővítés esetén is (+7000Ft) bruttó 165 ezerből megvan a gép, ez már nagyon korrekt ajánlat.
Nem írtad még mekkora a kereted rá? Ha kicsit kevesebb esetleg érdemes erre gyűjteni megéri.
Hát én is hasonló összegben gondolkozom, elég alaposan szétnéztem a piacon, és ennél a Hp gépnél árkategóriájában szerintem nincs jobb ajánlat... A Toshiba is nagyon jó, de ugyanaz a proci és videokártya de a Hp veri tárhelyben..
Én nem hallottam rosszat a Hp gépekről, de még olvasgatok itt ott fórumokban is..
De ennyi pénzért ez nagyon jó ajánlat, 158.000 ft nagyon megéri. 8Gb-ra memóriabővítéssel 165.000 az nagyot dob a gépen, nekem sincs még ennyim rá de szerintem gyűjtők meg ezért megéri az a pluszpénz. Óriási a különbség egy más 140-150 ezer körül kínált notebookhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!