Miért jön létre a HDD-n egy 9 MB-os "Nem lefoglalt" terület?
Figyelt kérdés
Rendszernek SSD-t használok és a Win7 telepítővel létrehoztam a 2TB-os WD HDD-n egy 6 gigás partíciót egy minimál XP-nek, az összes többit meg tárhelynek partícionáltam. Nem tudom mitől, létrejött egy 9 MB-os, "Nem lefoglalt" terület, a Win7 lemezkezelőjében fekete színnel van jelölve. Mire kell ez és miért jön létre? Szükséges? Esetleg kiterjeszthetem a tárhelypartíciót erre a pici területre?
(Nem a "hatalmas" plusz tárhellyel (9 MB) való nyerészkedés motivál, csak a kíváncsiság hajt, meg mindig zavar egy kicsit ha valami esetleg fölöslegesen van ott.)
Köszi!
2012. márc. 9. 17:23
1/3 anonim válasza:
Hát egy kevés mindig megmarad... Pontosan a fájlrendszeren múlik mekkora ez a hely. PL. Fat 16 ban sokkal kisebb mint NTFS be
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írja, de ez nem annyira a fájlrendszer, hanem a partícionáló program műve. Sokat telepítettem oprendszert. Ha a telepítőCD-vel partícionáltam, akkor többször előfordult, hogy maradt pár megabájt. a NortonGhost-al partícionált vinyónál viszont nem emléxem, hogy maradt volna ilyen terület, tehát próbálj másik partícionálót, ha már kész és használt partícióról van szó, akkor meg sajnos nézegetned kell...
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, most vettem észre, hogy elfelejtettem annó megköszönni!!! Bocs és köszönöm szépen a válaszokat!
2012. márc. 30. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!