Linksys WRT54GL helyettesítésére mit ajánlotok?
Két nagykertől is azt az információt kaptam, hogy már nem biztos, hogy sokáig lehet kapni a Linksys WRT54GL router-ét. A Tomato firmware-t szeretem, sok céges partnerünknél ez védi a hálózatot. Kérek szépen tippeket alternatívákra.
Szempontok:
- megbízhatóság
- megbízhatóság
- és még egyszer megbízhatóság
- kiváló wifi térerő
- static dhcp
- ddns
- port forward (működőképesen, mert van olyan router amiben benne van de nem megy tisztességesen)
- tartalomszűrés több szabállyal (nem kell időponthoz köthető, elég mac/ip, http request, és port alapján)
- WPA2 titkosítás
- config backup/restore
- upnp kikapcsolható legyen
- dns proxy nem kell bele, vagy kikapcsolható legyen
- ugyan a legtöbb helyre elég az 54Mbit, de ha tud 150/300MBit-et wifin, az se baj
- VPN/GBit LAN/script-elhetőség nem szempont
- max. 30 ezer bruttó
Köszönöm a segítséget előre is!
Nem egyszerű az eset sajnos. Saját tapasztalatom szerint a kábellel kapcsolt elemekkel nincsen gond, de még nem láttam ismerőseimnél, cégnél és itthon olyan wifi megoldást, ami folyamatosan stabil lett volna. Nekem LevelOne van pár hónapja, már kétszer leállt rajata a wifi rész (ki be kapcsolható külön, de csak teljes ki-be kapcsolás segített).
Szóval én is várom, hogy legyen egy biztos válasz. A LevelOne nekem tetszik, de ez sem stabil. (Szerencsére a számítógépek kábellel mennek, csak a kütyük használják) A céges LinkSys-t hetente egyszer biztos újraindítjuk. A szülőknél Asus van, ott imádkozni szoktunk a jelért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!