Frissen vásárolt gép, miért nem kapcsolt be a monitor?
Üdv.!
Ma érkezett meg a friss új gép:
AMD Phenom II X4 960T Black Edition Box
Asus M4A88TD-V EVO/USB3
Corsair DDR3 1600MHz 4GB XMS3 DHX Kit CMX4GX3M2A1600C9
Chieftec iARENA GPA-500S8 500W
Annyi lenne a problémám, hogy összeraktuk a gépet, mindent faszán a helyére, de valami oknál fogva nem kapcsol be a monitor... :/
Elindul a gép, szépen hallani, ahogyan indul a vinyó is, de nem pittyenik, jelezvén, hogy minden oké, és a monitor sem kapcsol be...
Mi lehet a probléma?
Más monitorral működik?
Vagy a monitor másik géppel?
a vinyó működését jelző led (piros) világít?
az integrált HD4250 VGA, (128MB DDR3 memó-val) a HDMI, DVI, D-Sub kimenetek közül, melyiket használod a monitor vezérlésére?
javaslat: próbáld ki egy másik, biztosan jól működő gépen a monitort, ezzel kizárva a monitor, és összekötő kábel, hibát... ha műkszik, egyéértelműen a gépben kell keresni a hibát, tápfeszültségek, csatlakoztatások, Alaplap stb....
Köszi a gyors válaszokat! :)
A monitort kipróbáltam egy laptop-on, és tökéletesen működött! Szóval az kizárva.
A piros LED világít indításkor, igen!
Az a helyzet, hogy az előző sokkal régebbi gépemmel is ugyan ez volt a probléma, ezért vettünk újat...
Megvan mi volt a probléma! :)
Ha esetleg valaki hasonlóképpen járna mint én, akkor nézze meg a RAM-okat! Nekem az egyik gyárilag hibás, és egyátalán nem akar együttműködni a géppel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!