Egy SAPPHIRE 6850 és 6870 között játék szempontjából mekkora a különbség?
Egy FX-6100 mellé és 8gb 1600 ram mellé szeretnék kártyát venni de a pénz elég limites. Meg tudnám venni a 6870et is de nem tudom eldönteni hogy érdemes-e +12k fizetni rá.
Nálam nem hatalmas szempont hogy a játékok UltraHigh beállításokon meg 1920on mennyenek, az a lényeg hogy a legújabb játékok is akadásmentesen akár közepes beállításokkal fussanak akadásmentesen.
Tehát egy 6850-nel is eldöcögnek a legújabb játékok 1280on meg mondjuk közepes grafon ?
nekem személyes tapasztalatom az hogy az összes játék elmegy egy 6850esen is fullhd-ban közepes vagy magasabb grafon is..
a battlefield 3-at nem tudtam kimaxolni rajta...
de a 6870-esen már igen..
nem tudom amugy hogy mennyi különbség lehet de csak pár % lehet...
szerintem simán....
én is azért vettem 6870et...
feljebb húzhatod a graf-ot...
Az első válaszolónak:
Ez hülyeség, mert az én 6770-esemen simán felnyomtam mindent ultrára, és simán lagg mentesen 30-40 fps-el ment....
és köztudottan a te 6850-esed egy jobb kártya, szóval nem értem...
hát akkor nézd meg mégegyszer hogy minden élsimítással és mindennel ultrán fullHD-ban van-e...
mert amit tet írtál az lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!